Uhapšen 48-godišnjak iz Zvornika koji je udario 23-godišnjeg pješaka prošle sedmice

0
Muškarac iz Malog Zvornika sipao veće količine goriva, a potom bježao sa benzinskih pumpi u Šapcu
FOTO: Ilustracija

Identifikovano lice koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu pa se udaljilo sa lica mjesta prije pet dana, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik. Radi se o 48-godišnjaku koji je udario pješaka u mjestu Branjevo i potom pobjegao sa lica mjesta.

Uhapšen 48-godišnjak iz Zvornika koji je udario 23-godišnjeg pješaka prošle sedmice
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, pronašli su i identifikovali lice M.L. (1971) iz Zvornika. Ovo lice se sumnjiči da je 16.09.2018. godine oko 21,00 čas, u mjestu Branjevo, grad Zvornik, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi.

Prema informacijama iz PU Zvornik ovo lice je te noći upravljajući putničkim automobilom marke „Fiat“ izazvalo saobraćajnu nezgodu kojom prilikom je tjelesne povrede zadobio dvadesettrogodišnji pješak iz Zvornika.

Nakon saobraćajne nezgode, lice M.L. se sa svojim vozilom udaljilo sa lica mjesta. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode. Navodi se iz PU Zvornik.

(Zvornicki.ba)