Drina novim porazom dotakla dno, vreme da uprava podnese ostavku

0
Drina kiksala protiv fenjeraša Slobode i našla se na putu za niži rang
FK Drina 2018/2019 - Tim koji je započeo sezonu i u 10 odigranih kola sakupio 4 boda

U nastavku prenosimo tekst kolega iz Infobiraca o teskoj situaciji u kojoj se nalazi FK Drina Zvornik. Prije teksta i informacija da je utakmicu Premijer lige BiH između Zvijezde09 i Mladosti Kakanj u Ugljeviku pratio prvi čovjek Drine, umjesto utkamice u Gradišici. Infobirač piše:

Drina novim porazom dotakla dno, vreme da uprava podnese ostavku
TIm koji još nije okusio slast pobjede

Fudbalski cunami koji uništava sve što dotakne, a koji se zove Mićo Jevtić posle Napretka iz Donjeg Šepka koji je prestao da postoji pogodio je Drinu i Budućnost iz Pilice. Prvoligaš iz Zvornika nakon osam odigranih kola u Prvoj ligi RS još uvek nema pobedu i čvrsto je prikucan za dno prvenstvene tabele. Od ekipe koja je prošle godine završila na trećem mestu na tabeli povratkom Jevtića na mesto predsednika, Drina je već posle osam kola viđena kao jedan od putnika u drugoligaški rang, što je ovom poznatom fudbalskom radniku verovatno i bio cilj. Jer kada je ugašen Napredak iz Donjeg Šepka u kome je gradio svoju igračku, trenersku i predsedničku karijeru kao da je bitno šta će biti sa Drinom. Da zlo bude veće Mićo Jevtić se setio da ima trenersku licencu, pa je seo na klupu Budućnosti iz Pilice koja se trenutno nalazi u zoni ispadanja u Drugoj ligi RS – grupa Istok.

Fudbal u Zvorniku je dotakao najniže grane u poslednjih tridesetak godina, a sve se vrti oko imena Miodraga Jevtića koji nikako da vidi da je za njega, a i sve ljude koji vole fudbal, najbolje da se drži posla direktora ,,Zvornik stana“, te svoju energiju usmeri prema tome da radijatori Zvorničanima tokom zime budu zagrejani.

U ime svih onih kojima je stalo do Drine molimo Miću Jevtića da ne izmišlja toplu vodu u fudbalu, već da radi svoj posao i pušta toplu vodu u radijatore.

Zbog skraćenja Prve lige RS i mogućeg ispadanja jednog srpskog predstavnika iz Premijer lige BiH ove sezone će iz lige ispasti najmanje četiri kluba. To znači da u ovom trenutku Drina zaostaje osam bodova za ekipama koje su u sigurnoj zoni. Neki će reći da je taj bodovni zaostatak nadoknadiv, ali atmosfera i igre prvoligaša iz Zvornika ne obećavaju napredak. Igrači koji žele da pričaju sa predsednikom ili ne mogu da stupe u kontakt s njim ili kada se udostoji da razgovara ubije svaku nadu u njima da će biti bolje. Zbog svega toga je vreme da Jevtić ponovo napusti klub i sa sobom povede jedan deo uprave.

Ako žele da se dokažu kao sportski radnici neka svoje znanje i iskustvo ulože u obnavljanje rada FK Radnički Karakaj i FK Napredak Donji Šepak koji su ugašeni na početku ove sezone. Time bi dokazali da nije tačno ovo što pišemo i da mogu uraditi i nešto pozitivno za zvornički fudbal.

Ako u Zvorniku nema niko pametniji, sposobniji i pošteniji od Miće Jevtića da bude predsednik Drine onda klub i ne zaslužuje ništa drugo osim gašenja.

infobirac.net