Osnovci u velikom maskembalu

0

Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ jučer su prodefilovali šetalištem u glavnoj gradskoj ulici u okviru obilježavanja Dječije nedelje.

Osnovci u velikom maskembalu

Od škole do Robne kuće prošetali su učenici, maskirani u princeze, vile, vještice, razne likove iz crtanih filmova, ali i bakice, starci, doktorice, kaubojci, cvetići, karte za igranje, roboti,rakete, super heroji, zaštitnici grada. Savjet učenika odredio je žiri koji je budno pratio veliki maskembal i proglasio tri najljepše maske koje su nagradjene prigodnim poklonima, rekao je direktor škole Radomir Petrović.

Osnovci u velikom maskembalu

Mihajlo Lekić imao je najbolju masku medju prvačićima. Aleksa Korać imao je imao je najbolju masku medju učenicima drugih razreda dok je Anja Milenković imala najorginalniju masku medju učenicima trećih razreda. Jučer suodabrani i najbolji letararni radovi u osnovnoj školi „Sveti Sava“.

Osnovci u velikom maskembalu

Nagradu za najbolji prozni rad na temu „Vjerujem u sebe“osvojila je učenica IV- 1, Aleksandra Vukadinović dok je Tatjana Balurda učenica VI-3 imala najbolji poetski rad . Ovim maskembalom završeno je obilježavanje dječije nedelje u osnovnoj školi „Sveti Sava“.

Osnovci u velikom maskembalu

(Radioosvit)