U Zvorniku fizički napadnuta 31-godišnjakinja, oštećen joj automobil

0
Drama u Milićima, sjekirom razbio automobil potom se zaključao u kuću, intervenisala žandermarija
FOTO: lustracija

Lišeno slobode lice zbog sumnje da je počinilo krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, nezvanično saznajemo da se radi o 31-godišnjakinji koju je nasilnik prvo fizički napao. Nakon što je uspjela pobjeći u svoj automobil, nasilnik je oštetio automobil.

U Zvorniku fizički napadnuta 31-godišnjakinja, oštećen joj automobil
FOTO: ILustracija

Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da sa policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice inicijala D.I. iz Zvornika, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 17.10.2018. godine oko 20,45 časova, prijavljeno je da je lice D.I. fizički napalo oštećenu, nakon čega je oštetilo putnički automobil marke „Mazda”, koji je u vlasništvu oštećene. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnih djela „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

(Zvornicki.ba)