Trener zvorničkih odbojkašica Mladen Subotić tema dana u Bratuncu

0
Zvorničke odbojkašice bez poteškoća na vrhu tabele poslije šest kola bez izgubljenog seta

Gost  „Teme dana“  radio “UPS Media” bio je Mladen Subotić, direktor Narodne biblioteke u Bratuncu. Mladen Subotić je i trener OK Drina Zvornik selekcije seniorki, pored toga je i aktivni prvotimac seniora OK Drina.

Tema dana – 25.10.2018. – Bratunačka biblioteka u posjeti Sajmu knjiga

On je u emisiji govorio o posjeti „Sajmu knjiga“ u Beogradu, koju je Narodna biblioteka Bratunac upriličila, ali i o redovnim aktivnostima institucije na čijem je čelu.
„Posjeta Sajmu knjiga je bila veoma korisna i, iako su ove godine cijene knjiga nešto više, vratili smo se za tri stotine novin naslova, koji će upotpuniti naš knjižni fond. Uglavnom smo donijeli najtraženije nove naslove.

Takođe, tokom posjete Sajmu, uspjeli smo ostvariti kontakt sa književnicom Ljiljanom Habjanović Đurović, razgovarali smo s njom i uvidjeli da ona ima veliku želju doći u Bratunac kako bi održala promociju svog najnovijeg romana. Mi se iskreno nadamo da ćemo u narednom periodu finalizirati dogovore i ugostiti ovu uglednu književnicu. Bio bi to lijep poklon stanovnicima Bratunca i Srebrenice“, rekao je naš gost tokom emisije.

(UPS Media)