Zvornički sportisti uglavnom gostuju, domaćin ovog vikenda su fudbaleri Drine

0
Rukometni klub iz Dubice bez sluha za bolesne rukometaše Drine i smrtn slučaj

U okviru 2. kola Prve košarkaške like ekipa Drina Princip će gostovati u Sokocu kod istoimene ekipe. Zvorničane očekuje izuzetno teško gostovanje protiv ekipe koja je prošlogodišnji učesnik plejofa.

Zvornički sportisti uglavnom gostuju, domaćin ovog vikenda su fudbaleri Drine
FOTO: Klik – RK Drina 2018/2019

Biće jako teško , ekipa Sokoca koja je prosle godine igrala u plej – ofu dovela je još dva pojačanja, tako da je to izuzetno jak tim, naravno daćemo sve od sebe da pobjedimo u Sokocu“ rekao je Igor Krajišnik trener OKK Drine Princip.

Utakmica u Sokocu igra se u nedelju sa početkom u 18 časova. Podsjećamo da je u prošlom kolu tim Drine gostovao u Višegradu. Tokom većine meča zvornički košarkaši su vodili i bili bolji protivnik na terenu, ali je u završnici ponestalo i sreće.

Zvornički sportisti uglavnom gostuju, domaćin ovog vikenda su fudbaleri Drine

U 6. kolu Prve rukometne lige Drina će gostovati u Bileći gdje će igrati protiv ekipe Harcegovine.

U okviru petog kola Prve odbojkaške lige Drina će gostovati kod ekipa Kozare u Gradišci. U drugoj ligi grupa 3 Drina će putovati u Han Pijesak na utakmicu sa istoimenom ekipom dok će pionirke Drine u subotu od 16 časova dočekati ekipu Bratunca.

Zvornički sportisti uglavnom gostuju, domaćin ovog vikenda su fudbaleri Drine
Prvakinje druge lige RS, GRUPA 3, OK Drina sezona 2017/18

U nedjelju možete uživati u borilačkim vještinama koje će biti prezentovana kroz takmičenja na karate turniru “Zvornik open 2018” u RSC-u.

Fudbaleri Drine dočekuju u okviru 12, kola Prve lige ekipu Rudar Prijedora. Utakmica se igra u subotu od 14 časova i 30 minuta.

Podsjećamo da FK Drina Zvornik nakon 11 odigranih kola (prvog dijela sezone) ima 4 osvojena boda i nema upisanu pobjedu ove sezone. Podsjećamo da je od dolaska nove Uprave kluba Drina u ovih 10 mjeseci upisano samo dvije prvenstvene pobjede, a posljednja se dogodila 2.maja u Zvorniku.

Za sada odgovornost zbog katastrofalnih rezultata niko nije preuzeo na sebe. Unutar kluba Drine degradirani su Aco Kostić, Goran Škiljević, Dragan Mićić-Pike i Veljko Cvijetinović, a nedavno su od strane Uprave Drine i fudbaleri identifikovani kao glavni krivci za katastrofalne rezultate.

Press konferencija za medije nije održana od marta mjeseca, očekuje se vanredna Skupština kluba kako bi se zaustavilo propadanje i pokušalo spasiti od ispadanja u niži rang.

Još uvijek nema konkretne inicijative za sazivanje Skupštine kluba od bilo koga. Pretpostavljamo da će nakon današnje utakmice za sve loše biti okrivljeni i zvornički informativni portali koji cijelu ovu godinu ukazuju na nedomaćinsko vođenje ponosa grada FK Drina Zvornik.

(Zvornicki.ba)