Čovjek prolazi torturu jer su mediji objavili njegovu fotografiju označivši ga kao ubicu policajaca u Sarajevu

0
Čovjek prolazi torturu Čovjek prolazi torturu jer su mediji objavili njegovu fotografiju označivši ga kao ubicu policajaca u Sarajevu jer su mediji objavili njegovu fotografiju označivši ga kao ubicu policajaca u Sarajevu

Ime Njegoslav Milinković sinoć se pojavilo na brojnim bh. portalima kao ime glavnog osumnjičenog za ubistvo dvojice policajaca u sarajevskom naselju Alipašino polje.

Međutim neki od portala su ne znajući da u BiH očito postoje dvije osobe pod jednim imenom, iskoristile fotografiju drugog čovjeka koji nema nikakve veze sa automafijom i ubistvom policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Njegoslav Milinković je prema pisanju Avaza sinoć pozvao policijsku stanicu u Istočnom Sarajevu i kazao kako nema nikakve veze sa ubistvom policajaca. Prema novim saznanjima Avaza, Milinković je navodno preksinoć uhapšen i njegov alibi je provjeren, te on ne može imati nikakve veze sa ovim monstruoznim ubistvom.

Očito se radi o dva čovjeka koji imaju isto ime i prezime.

Njegoslav Milinković je i na svom facebook profilu objavio da osumnjičeni za ubistvo dva policajca slučajno zove i preziva kao i on, te da su portali po drugi put iskoristili njegovu fotografiju.

Čovjek prolazi torturu jer su mediji objavili njegovu fotografiju označivši ga kao ubicu policajaca u Sarajevu

Policija i istražitelji ne miruju, aktivno traže osumnjičene ubice policajaca u sarajevskom naselju Alipašino polje.

Sutra je Dan žalosti u u cijeloj BiH, a ovaj slučaj mnogo je potresao kako BiH tako i cijelu i regiju.

(crna-hronika BiH)