Rukometni divovi Drine pregazili RK Hercegovac i Bileću (24:31)

Rukometni divovi Drine pregazili RK Hercegovac i Bileću (24:31)
FOTO: Klik - RK Drina 2018/2019

Zvornički rukometni divovi Drine slavili su na teškom gostgovanju kod ekipe Hercegovac u Bileći ukupnim rezultatom 24:31. Tradicionalno neugodna ekipa “Hercegovac” dočekala je zvorničke rukometaše koji nakon pet kola ne znaju za poraz.

Rukometni divovi Drine pregazili RK Hercegovac i Bileću (24:31)
FOTO: Klik – RK Drina 2018/2019

Da je Drina ekipa za sami vrh i plasman u viši rang pokazala je na otvaranju utakmice. Prednost je bila i na poluvremenu u korist Drine, rezultat je posle 30 minuta igre iznosio 13:17. Sigurnu igru Drina je održala i u drugom poluvremenu te povećala efikasnost u napadu. Više nego zasluženo Drina je slavila u Bileći rezultatom 31:24.

Ovu utakmicu u redovima Drine najefikasniji je bio Darko Marković sa 8 postignutih golova dok je protivničku mrežu 7 puta zatresaoMiljan Vukojčić.

Posebno su se ovu utakmicu u odbrani istakli Dejan Joković i Milan Ćosić, a vrijedni golmani su prikupili Janković 14 odbrana i Govedarica 4.

Opširnije u narednim danima uz izjave aktera ove vrijedne pobjede za sam vrh tabele prve lige. Važno je istaći da je i ovaj meč završen cepelinom kojeg je zakucao mladi Radomir Popović za konačnih 31:24.

(Zvornicki.ba)