Više od dvije stotine mališana na festivalu “Našem gradu s ljubavlju”

0
Više od dvije stotine mališana na festivalu

Dječiji festival muzičko scenskog stvaralaštva „Našem gradu s ljubavlju“ koji organizuje Dječiji vrtić „Naša radost“ , danas je po deveti put održan u Sportsko rekreativnom centru u Zvorniku. Na festivalu je učestvovalo 220 djece iz 13 vrtića, devet iz BiH i četiri iz Republike Srbije, a specijalni gosti festivala bili su učenici zvorničke Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“.

Više od dvije stotine mališana na festivalu "Našem gradu s ljubavlju"

Učesnici su pre početka manifestacije prodefilovali su glavnom gradskom ulicom od Dječijeg vrtića do Sportsko rekreativnog centra. Manifestaciju je otvorila Dragana Milošević šef kabineta gradonačelnika Zvornika.

Festival je nastao prije devet godina kao potreba djece da grada Zvornika čestitaju 600 godina postojanja rekao je direktor vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković. On je istakao da je festival jedna lijepa prilika da se djeca druže, kao i da se vaspitači i direktori iz raznih vrtića sastanu, popričaju kao i da rasmjene iskustva, sve u dobrobit naše djece.

Više od dvije stotine mališana na festivalu "Našem gradu s ljubavlju"

Stanković se zahvalio Gradskoj upravi i svima koji su pomogli da se organizuje po deveti put Dječiji festival muzičko scenskog stvaralaštva „Našem gradu s ljubavlju“

(Osvit)