OKK Drina-Princip: Druga pobjeda u nizu, savladan Prijedor u gostima

0
Košarkaši OKK Drina-Princip savladali su domaći tim KK Prijedor konačnim rezultatom 62:69 što je druga pobjeda zvorničkih košarkaša ove sezone. Pobjeda u Prijedoru je druga u nizu za zvorničke košarkaše i potvrda da su prva dva poraza splet nesretnih okolnosti. Rezultat četvrtog kola OKK Drina-Princip koji je u četvrtom kolu pobijedio Prijedor u gostima rezultatom 62:69 po četvrtinama je iznosio (15:21,16:21,16:9,15:18). Zvornički košarkaši bili su bolji protivnik na terenu od početka susreta. Domaćini su značajniji otpor pružili samo u trećoj četvrtini koju su rješili u svoju korist. OKK Drina-Princip je prethodne noći u Prijedoru imala više raspoloženih igrača. Osam ih je postizalo poene. Najviše je dao Srđan Kovačević 16 i to uz 11 skokova, Pavle Boljkovac je dao 15 poena uz osam skokova i šest asistencija, Dejan Ristić je dao 12, a mladi Nemanja Reljić 10. Na drugoj strani samo šest igrača je postizalo poene. Aleksandar Ivetić je postigao 28, a Ninoslav Milošević i Vanja Samardžić po 12.

Košarkaši OKK Drina-Princip savladali su domaći tim KK Prijedor konačnim rezultatom 62:69 što je druga pobjeda zvorničkih košarkaša ove sezone. Pobjeda u Prijedoru je druga u nizu za zvorničke košarkaše i potvrda da su prva dva poraza splet nesretnih okolnosti.

Košarkaši OKK Drina-Princip savladali su domaći tim KK Prijedor konačnim rezultatom 62:69 što je druga pobjeda zvorničkih košarkaša ove sezone. Pobjeda u Prijedoru je druga u nizu za zvorničke košarkaše i potvrda da su prva dva poraza splet nesretnih okolnosti.  Rezultat četvrtog kola OKK Drina-Princip koji je u četvrtom kolu pobijedio Prijedor u gostima rezultatom 62:69 po četvrtinama je iznosio (15:21,16:21,16:9,15:18).  Zvornički košarkaši bili su bolji protivnik na terenu od početka susreta. Domaćini su značajniji otpor pružili samo u trećoj četvrtini koju su rješili u svoju korist.  OKK Drina-Princip je prethodne noći u Prijedoru imala više raspoloženih igrača. Osam ih je postizalo poene. Najviše je dao Srđan Kovačević 16 i to uz 11 skokova, Pavle Boljkovac je dao 15 poena uz osam skokova i šest asistencija, Dejan Ristić je dao 12, a mladi Nemanja Reljić 10.  Na drugoj strani samo šest igrača je postizalo poene. Aleksandar Ivetić je postigao 28, a Ninoslav Milošević i Vanja Samardžić po 12.

Rezultat četvrtog kola OKK Drina-Princip koji je u četvrtom kolu pobijedio Prijedor u gostima rezultatom 62:69 po četvrtinama je iznosio (15:21,16:21,16:9,15:18).

Zvornički košarkaši bili su bolji protivnik na terenu od početka susreta. Domaćini su značajniji otpor pružili samo u trećoj četvrtini koju su rješili u svoju korist.

Tim OKK Drina-Princip sezona 2018/19
Tim OKK Drina-Princip sezona 2018/19

OKK Drina-Princip je prethodne noći u Prijedoru imala više raspoloženih igrača. Osam ih je postizalo poene. Najviše je dao Srđan Kovačević 16 i to uz 11 skokova, Pavle Boljkovac je dao 15 poena uz osam skokova i šest asistencija, Dejan Ristić je dao 12, a mladi Nemanja Reljić 10.

Na drugoj strani samo šest igrača je postizalo poene. Aleksandar Ivetić je postigao 28, a Ninoslav Milošević i Vanja Samardžić po 12.

Drina je nakon nepotpunog četvrtog kola na diobi pozicije broj 4 šampionata u košarci. Ovog vikenda u Zvorniku će biti okršaj za treće mjesto između domaćeg tima OKK Drina-Principi i KK Radnik Bijeljina.

(Zvornicki.ba)