Drina potopila Slaviju i približila se pretposljednjem na tabeli na 4 boda zaostatka

0
Drina kiksala protiv fenjeraša Slobode i našla se na putu za niži rang
FK Drina 2018/2019 - Tim koji je započeo sezonu i u 10 odigranih kola sakupio 4 boda

Drina je zasluženo stigla do tri boda i druge pobede u prvenstvu. Da su igrači Drine ranije igrali požrtvovano kao u ovoj utakmci, imali bi bar sedam-osam bodova više.

Drina potopila Slaviju i približila se pretposljednjem na tabeli na 4 boda zaostatka
FK Drina 2018/2019

Domaći su došli u vođstvo već u petom minutu kada je na centarašut sa desne strane glavom odlično reagovao Siniša Jevtić i savladao golmana gostiju Ivana Boturovića.

Mogli su domaći u 15. minutu do vođstva od 2:0 kada je Miloš Jokić, lako promešao odbranu gostiju, pronašao Novicu Markovića koji šutira ali pogađa stativu golmana Ivana Boturovića.

U 59. minuti Novica Marković je promešao odbranu gostiju, pronašao Stefana Spsojevića koji rezantnim udarcem šalje loptu iza leđa golmana Boturovića za vođstvo domaćih od 2:0. Treći gol je delo Filipa Blagojevića, koji je primio loptu na oko 40 metara od gola gostiju, prošao nekoliko odbrambenih igrača i savlado golmana Boturovića za 3:0. i konačan rezultat utakmice.

D.Gajić

PRVA LIGA RS
DRINA – SLAVIJA

3:0 (1:0)

Stadion: Gradski u Zvorniku. Gledalaca:250. Sudija: Sniniša Lazić (Prijedor). Strelci: 1:0 Jevtić u 5, 2:0 Spasojević u 59 i 3:0 Blagojević u 82. minuti. Žuti kartoni: Molerović (Drina), N.Pušara, Žugić,Cicović, Jolović (Slavija).

DRINA: Blagojević, Trifković, Jevtić, Grahovac, Spasojević (od 73. Stupar), Mitrović, Blagojević (od 85. Alić ), Marković, Jokić, Molerović, Ninić (od 46. Ilić).

SLAVIJA: Boturović, M.Lalović, A.Pušara, N.Pušara, Babić, Radovanović (od 75. T.Lalović), Kokot (od 88. D.Jolović), Šćepanović, Žugić – (od 20. B.Cicović), Bjanić, Arbinja.

Igrač utakmice: Novica Marković (Drina).

(infobirac.net)