U subotu na Drini kod Banje Koviljače pronađen utopljeni migrant

0
U subotu na Drini kod Banje Koviljače pronađen utopljeni migrant

Nakon što je iz Policijske uprave saopšteno da je juče pronađen leš na obali Drine u Roćeviću, nezvanične informacije govore da se radi o migrantu. Zanimljivo je i to se u subotu s druge obale u reonu Banje Koviljače takođe pronašlo beživotno tijelo.

U subotu na Drini kod Banje Koviljače pronađen utopljeni migrant

Beživotno telo jednog migranta izvučeno je u subotu iz Drine. Našao ga je ribolovac koji je pecao u rejonu Žićine plaže gde se nesrećni utopljenik zakačio za udicu.

Čim je video utopljenika ribolovac je obavestio policiju koja je izašla na lice mesta. Prema nezvaničnim informacijama, nađeno je telo migranta starosti između 25 i 30 godina koji je, najverovatnije, pokušao da se preko reke prebaci u BiH.

Nedavno se, kako saznajemo, grupa migranata prebacila na drugu stranu reke, ali u tome nisu uspeli svi, a jedan od njih je verovatno i nađeni utopljenik.

Migranti stalno nastoje da se domognu druge obale Drine pa je prošlog četvrtka, kako su prenijeli zvornički mediji, pogranična policija Zvornika uhapsila ilegalnog migranta iz Pakistana koji je čamcem pokušao prokrijumčariti devet migranata sa teritorije Srbije u BiH. Nijedan nije imao lična dokumenta, a rekli su da dolaze iz Pakistana i Iraka.

(Loznicke Novosti)