Blagojević, Stupar i Ninić vodili Drinu do treće pobjede u nizu

0
Drina kiksala protiv fenjeraša Slobode i našla se na putu za niži rang
FK Drina 2018/2019 - Tim koji je započeo sezonu i u 10 odigranih kola sakupio 4 boda

Napadači Drine Blagojević, Stupar i Ninić  svojim golovima vodili su Drinu danas do treće pobjede u nizu na gostovanju kod tima Slobode Mrkonjić Grad.

Blagojević, Stupar i Ninić vodili Drinu do treće pobjede u nizu
FK Drina 2018/2019

Danas je igrano 15.kolo fudbalskog šampionata prve lige RS u kojem je Drina gostovala kod tima Slobode iz Mrkonjič Grada. Zbog rekonstrukcije terena u Mrkonjiću, ova utakmica se igrala u Banjaluci na stadionu Borca.

Iako je Drina u prvih 12 kola osvojila svega četiri boda, u posljednja tri kola uspjela je osvojiti maksimalnih devet poena.

Tim iz Zvornika je u Banja Luci nadigrao Slobodu Grkonjić Grad ukupnim rezultatom 3:1, a na poluvremenu je već bilo visokih 2:0.

Drine je u vodstvo doveo Filip Blagojević, na 2:0 je povisio Slađan Stupar. U drugom poluvremenu prednost je na 2:1 smanjio Zoran Šamara. Konačni 1:3 postavlja u 89. minuti iskusni Ivan Ninić.

Drina je i nakon tri vezane pobjede posljednja na tabeli. Nakon 15 odigranih kola Drina ima bod manje od ekipa na pozicijama 10 i 11 i tri manje od ekipa na poziciji 9 i 8. Do kraja prvenstva Drina ima još da odigra 7 kola, nakon čega će najvjerovatnije igrati ligu za opstanak.

Blagojević, Stupar i Ninić vodili Drinu do treće pobjede u nizu

Ove godine vrlo je moguća da ispadne čak 5 ekipa pod uslovom da dođe do smanjenja broja klubova u prvenstvu, a iz Premijer lige ispadnu dva kluba iz RS-a.

(Zvornicki.ba)