Kompanija “DM” donirala 3000KM za udruženje “Bebe1”

0
Jedan od najpoznatijih stručnjaka doktor Milan Milenković ove sedmice u Zvorniku na poziv udruzežnja
Nikolina Oro motorna snaga udruženja i grada Zvornik u borbi protiv steriliteta

Zvorničko udruženje porodica s problemom steriliteta „ Bebe 1“ ovih dana dobilo je vrijednu donaciju od kompanije DM. Svjetski brend DM ovih dana stiže i u Zvornik sa svojom radnjom. Kako i dolikuje velikim u novu sredinu kod domaćina dolaze sa obrazom.

Kompanija "DM" donirala 3000KM za udruženje "Bebe1"
Nikolina Oro motorna snaga udruženja i grada Zvornik u borbi protiv steriliteta

Poklon porodicama koje imaju probleme sa sterilitetom najljepši je mogući poklon za ovaj grad od ovakvog tipa kompanije. Ovu informaciju potvrdila je predsjednica udruženja Nikolina Oro za radio Osvit. Velike ljudske poteze od kojeg imaju koristi grad Zvornik i njegovi građani uvijek će biti predstavljen putem portala Zvornicki.ba. Ovaj vid promocije kompanija koje misle na lokalnu zajednicu najmanje je što jedan medij može uraditi.

U nastavku prenosimo informacije koje je objavio radio Osvit.

Predsednica udruženja „Bebe 1“ Nikolina Oro rekla je da je kompanija „DM“ koja se otvara u Zvorniku izrazila želju da pomognu udruženju sa finansijskim sredstvima  u iznosu od 3000 KM. Oro je  istakla da su jako  ponosni što je takva kompanija prepoznala njihov dosadašnji rad kao nešto veoma humano, transparentno i iskreno.

Od sredstava koja će dobiti od kompanije „DM“, ističe Oro biće kupljena hormonska terapija za vantjelesnu oplodnju za dva bračna para koji su članovi ovog udruženja. Ona je dodala da će novčana sredstva udruženju biti dodjeljena početkom decembra mjeseca.

Market “DM” se uskro otvara u robnoj kući “Zvorničanka”.

(Zvornicki.ba/Osvit radio)