U pucnjavi na obali Drine ranjen 38-godišnjak iz Zvornika

0
Dvadesetdvogodišnji Zvorničanin pokušao pobjeći od alkotestiranja, skočio u hladnu Drinu, isplivao i završio u bolnici
FOTO: Arhiv

Nakon pucnjave na obali Drine u blizni starog mosta u Zvorniku brzom reakcijom policijskih službenika lišen slobode osumnjičeni zakrivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju. U ovoj pucnjavi ranjen je 38-godišnjak, a kako saznajemo radi se o osobi inicijala D.K. iz Zvornika.

U pucnjavi na Drini ranjen 38-godišnjak iz Zvornika
FOTO: Infobirac.net

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lice inicijala Z.L. (1958) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju.
Naime, Policijskoj stanici Zvornik, danas oko 13,00 časova, prijavljeno je da je u Zvorniku, lice Z.L. upotrebom vatrenog oružja, nanijelo tjelesne povrede oštećenom, nakon čega se udaljilo sa lica mjesta.

Ranije su iz zvorničke bolnice potvrdili da se radi o prostrijelnim ranama natkoljenica koje je prilikom pucnjave zadobio 38-godišnji D.K. iz Zvornika.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, osumnjičeni je u kratkom roku pronađen i lišen slobode. Povrijeđeno lice je prevezeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi
ukazivanja ljekarske pomoći.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja krivičnog djela.

(Zvornicki.ba)