Pridružite se akciji “Lopta za svako dijete” koju predvodi Zvorničanin Resul Kugubić

0
Pridružite se akciji
Kontakt za podršku ovoj akciji imate na ovom plakatu

Nedavno smo pisali o Zvorničaninu Resulu Kugubiću koji je proglašennajboljim igračem na Svjetskom prvenstvu u mini fudbalu za beskućnike. Resul danas predvodi akciju prikupljanja fudbalskih lopti za djecu koja su socijalno ugrožena.

Pridružite se akciji "Lopta za svako dijete" koju predvodi Zvorničanin Resul Kugubić
Kontakt za podršku ovoj akciji imate na ovom plakatu

O tome kako je Resul postao ambasador ove globalne akcije pročitajte na ovom linku i priču koju smo ranije objavili https://zvornicki.ba/zvornicanin-resul-kugubic-najbolji-igrac-na-svjetskom-prvenstvu-fudbalskih-reprezentacija-beskucnika/.

Lopte se u Tuzli prikupljaju masovno, kako bi se iste podijelile djeci u ovom kantonu, djeci koja nemaju mogućnosti u Novu godinu ući sa novom fudbalskom loptom.

Resul poziva i Zvorničane da podrže ovu akciju kako bi se djeci koja su socijalno-ugrožena području Zvornika dodijelila lopta.

O samoj akciji i rezultatima reprezntacije beskućnika BiH za FTV govorio je Resul Kugubić čija je životna priča tipčna za skoro sve ljude koji su živjeli, ali i one koji trenutno žive u Zvorniku.

Detalje o načinu doniranja lopti koje će biti uručene siromašnoj djeci možete dobiti od Resula Kugubića, a njegov broj nalazi se n plakatu.

Pridružite se akciji "Lopta za svako dijete" koju predvodi Zvorničanin Resul Kugubić

(Zvornicki.ba)