Skoro 50 grama marihuane pronađeno kod dvadesetpetogodišnjaka

0
Hapšenje u Zvorniku zbog pronađene marihuane
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Skoro pedeset grama marihuane pronađeno je kod dvadesetpetogodišnjaka iz Bratunca koji je uhapšen od strane bratunačkih policajaca.

Skoro 50 grama marihuane pronađeno kod dvadesetpetogodišnjaka
FOTO: Arhiv

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, 11.12.2018. godine oko 21,50 časova, lišili su slobode lice V.I. (1993) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Naime, policijski službenici su preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, izvršili pretres stambenog objekta koji koristi lice V.I. prilikom čega su policijski službenici privremeno oduzeli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase 49,5 grama i jednu digitalnu vagu.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“. Navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Zvronik.

(Zvornicki.ba)