Novogodišnji ukrasi u centru Zvornika

0
U Zvorniku jutros nema novozaraženih, podatak je JZU Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Trenutno je u gradu 19 aktivnih slučajeva zaraze virusom korona, a u Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja Zvornik očekuju rezultate za 18 testiranih.
FOTO: Arhiv

Mada u Zvorniku ni ove godine neće biti organizovanog javnog dočeka Nove godine, naš grad dobio je novo novogodišnje ruho, koje je posebno lijepo u noćnim satima.

Novogodišnji ukrasi u centru Zvronika
FOTO: RadioOsvit

Prema riječima zamjenika gradonačelnika Zvornika Bojana Ivanovića gradske ulice novogodišnji izgled imaće sve do kraja januara mjeseca. Ivanović je rekao da su i ove godine kupljeni novi ukrasi za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno do 6.000 KM. On je dodao da Gradska uprave svake godine obnavlja i kupuje novi nakit kako bi grad bio što ljepše i bogatije okićen svake naredne godine.

Novogodišnji ukrasi u centru Zvronika
Noćni sjaj ukrasa-Arhiv

Kićenje grada nije još u potpunosti završeno rekao je Ivanović dodajući da se čeka isporuka još novogodišnjeg nakita, nakon čega će usljediti i postavljanje jelke najverovatnije na platou kod fontane kao i prošle godine. Kada se u cjelosti završi kićenje novogodišnje ruho imaće glavne gradske ulice, kružni tok kod Doma zdravlja, kao i gradski park.

Novogodišnji ukrasi u centru Zvornika

(Radiosovit)