Uhapšena kradljivica i prevarantica koja je krala iz pravoslavnih crkvi u Zvorniku i Šekovićima

0
Uhapšena 38-godišnjakinja koju potražuje Sud u Zvorniku zbog teške krađe
FOTO: Ilustracija

Zvornička policija uhapsila je 35-godišnju kradljivicu i prevaranticu iz Prnjavora, a koja je prethodnih dana vršila krađe iz pravoslavnih crkvi u Zvorniku i Šekovićima. Ova 35-godišnjakinja  iz Prnjavora u Zvorniku je uhapšena prilikom pokušaja da iz gradske crkve (Srpska Varoš) u Zvorniku otuđi novac u čemu su je spriječili zvornički policajci.

Pored krađe u vjerskim objektima, ista se sumnjiči i da je uspjela da izvrši prevaru u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku. Iz Policijske uprave Zvornik su o hapšenju kradljivice i prevarantice saopštili:

Uhapšena kradljivica i prevarantica koja je krala iz pravoslavnih crkvi u Zvorniku i Šekovićima
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice V.G. (1983) iz Prnjavora, koje su zatekli prilikom pokušaja izvršenja krivičnog djela „Krađa“, na štetu vjerskog objekta-pravoslavne crkve u Zvorniku.

Naime, navedeno lice se sumnjiči da je 21.12.2018. godine, pokušalo otuđiti novac iz pravoslavne crkve u Zvorniku, u čemu je spriječeno od strane policijskih službenika. Isto lice se sumnjiči da je u prethodnom periodu, na području Zvornika i Šekovića, počinilo krivična djela „Teška krađa“, na štetu vjerskih objekata-pravoslavnih crkvi, prilikom čega je iz istih otuđivalo novac.

Za navedeno lice postoji sumnja da je počinilo i krivično djelo „Prevara“, na štetu jednog ugostiteljskog objekta u Zvorniku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela.

Saopštio je Miljan Bobar iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)