Večeras koncert “Podijeli čaroliju” dječijeg hora Zvončići – ulaznica slatkiš po želji

0
Večeras koncert “Podjeli čaroliju” dječijeg hora Zvončići – ulaznica slatkiš po želji

Dječiji hor Doma omladine „ Zvončići“ sutra organizuje Novogodišnji koncert pod nazivom „ Podjeli čaroliju“. Prema riječima dirigenta Hristijane Sandić cijena ulaznice je slatkiš po želji . Svi dobijeni slatkiši biće donirani za novogodišnje paketiće djeci slabijeg materijalnog stanja i djeci sa poteškoćama u razvoju. Sandićeva je dodala da će na ovaj način Zvončići da obraduju svoje drugare koji neće biti u prilici da od nekog drugog dobiju paketiće za Novu godinu.

Večeras koncert “Podjeli čaroliju” dječijeg hora Zvončići – ulaznica slatkiš po želji

Kako bi obradovali što veći broj djece, u dogovoru smo sa organizatorima sličnih akcija da se udružimo i napravimo jednu veliku akciju dodala je Sandićeva. Na Novogodišnjem koncertu pored šarmantnih članova hora „Zvončići“ učestvovaće Plesna grupa Zvornik, folklorni ansambl Udruženje veterana iz susjednog Malog Zvornika, kao i lokalni rok bend „4 o clock“.

Na koncertu „Podjeli čaroliju“ učestvovaće oko 100 učesnika. Dječiji hor „Zvončići“ pripremili su raznolik program i pozivaju vas da sa njima sutra u 19 časova u Domu omladine zajedno „Podjelite čaroliju“ i ujedno usrećite što više mališana koji će dobiti paketiće.

(Osvit)