Uhapšen dvadesetjednogodišnjak koji je opljačkao sportsku kladionicu u Glumini

0
Policija uhapsila lice koje je oštetilo aparate za gorivo na benzinskoj pumpi u Glumini
FOTO: Ilustracija

Nakon što je sportska kladionica u Glumini kod Zvornika opljačkana, pripadnici Policijske uprave Zvornik su već sljedeći dan rješili ovo krivčno dijelo i uhapsili 21godišnjeg mladića koji se sumnjiči za ovo djelo. Iz Policijske uprave Zvornik su o svemu saopštili:

Uhapšen dvadesetednogišnjak koji je opljačkao sportsku kladionicu u Glumini
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, isti dan su identifikovali i lišili slobode lice M.S. (1997) iz Zvornika, koje se sumnjiči da je iz sportske kladionice na području Zvornika, otuđilo određenu količinu novca. Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 24.12.2018. godine, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, u toku prethodne noći, iz sportske kladionice koja se nalazi u mjestu Glumina, grad Zvornik, otuđio novac u iznosu od oko 5.000 КM.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su isti dan identifikovali i lišili slobode lice M.S. (1997) iz Zvornika, za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo krivično djelo „Кrađa“. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na utvrđivanju činjenica da li se osumnjičeno lice može dovesti u vezu sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području ove Uprave.

(Zvornicki.ba)