Fudbaler Vladimir Molerović iz Drine prešao u Slobodu Užice

0
Fudbaler Vladimir Molerović iz Drine prešao u Slobodu Užice

Prvi odlazak iz fudbalskog kluba Drina Zvornik u zimskoj pauzi upisao je pouzdani vezni igrač Vladimir Molerović. Standardni prvotimac Drine koji dolazi iz Malog Zvornika jedan je od fudbalera koji igraju u kontinuitetu i uvijek se u njih može pouzdati. Nakon konstantno provedene jedne i po sezone u Drini, Molerović se odlučio za novi izazov u karijeri.

Fudbaler Vladimir Molerović iz Drine prešao u Slobodu Užice

Kako je došlo do saradnje sa timom iz Užica Molerović je za portal Zvornicki.ba rekao:

Sportski direktor Slobode me je dugo pratio i pozvao me na razgovor . Brzo smo se dogovorili i napravili saradnju. Imao sam još par ponuda, ali nisam mnogo razmisljao. Takav klub kao što je Sloboda izUžica se ne odbija, posebno ako navijate od malih nogu za taj klub. 

San svakog dečaka koji se bavi fudbalom je da igra za takav klub sa tradicijom i imenom. Osećam se jako sretno zbog toga što cu nositi njihov dres i nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba i pomoći da svi zajedno dođemo do istog cilja . Iz Drine sam otisao kao slobodan igrač. Zahvalio bih se svim drugarima i saigračima iz Drine i želim im sreću u nastavku borbe. Rekao je Molerović.

Tim Slobode Užice takmiči se u prvoj ligi Srbije što je isti rang u kojem se i Drina takmiči. Još uvijek nije poznato ko od fudbalera u trenutnom timu Drine ostaje, a ko odlazi, kao ni to ko dolazi.

Očekuje se i prva prozivka novog šefa struke Miljenka Bošnjakovića.

(Zvornicki.ba)