Gradonačelnik Stevanović ocijenio da je 2018. godina bila uspješna

0
Gradonačelnik Stevanović ocijenio da je 2018. godina bila uspješna

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović ocijenio je na posljednjoj sjednici SKupštine grada Zvornik da je godina koja je na izmaku bila uspješna, te da očekuje da se u narednoj godini nastavi trend dobrog rada Gradske uprave i realizacije novih projekata.

Gradonačelnik Stevanović ocijenio da je 2018. godina bila uspješna

– Smatramo uspješnom ovu godinu, u njoj je rast zapošljavanja nastavljen i to je najvažniji trend na koji sam posebno ponosan, a očekujemo isti trend i u sljedećoj godini. Očekujemo još investitora, kao i završetak započetih projekata, ali i realizaciju novih. Između ostalog tu mislim na rekonstrukciju Mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, jer smo konačno dobili i posljednju potrebnu saglasnost za izdavanje građevinske dozvole za potrebne radove kako bi ovaj most u narednoj godini dobio novi izgled. Očekujemo i izgradnju nove zgrade Gradske uprave, te završetak radova na proširenju prostora u zgradi Osnovnog suda sa ciljem formiranja Okružnog suda, Okružnog javnog tužilaštva, Osnovnog privrednog suda i Pravobranilaštva. Nastavićemo projekte u oblasti vodosnabdijevanja u preostalom dijelu na teritoriji grada, a onda i na putnoj i svakoj drugoj infrastrukturi gdje to bude potrebno. Zahvalan sam svima koji su učestvovali u radu u ovoj godini, prije svega mojim saradnicima, mom zamjeniku, odbornicima, kao i svim našim sugrađanima koji svojim sugestijama i prijedlozima učestvuju u donošenju što ispravnijih odluka u intersu svih građana – rekao je Stevanović.

Gradonačelnik se, prisustvujući posljednjoj sjednici gradske Skupštine u ovoj godini, obratio odbornicima. Na kraju još jedne uspješne godine zahvalio im je na dobroj saradnji.

– Želim da svi zajedno nastavimo raditi i sarađivati na nivou kakav je bio i do sada, a sve u interesu svih građana Zvornika – poručio je gradonačelnik.