Zvornik dobio klizalište

Ove godine u Zvorniku nema klizališta
FOTO: Arhiv

Na betonskom igralištu sokolskog doma, a na radost najmlađih sugrađana, danas je sa radom počelo klizalište koje se prostire na 200 kvadratnih metara. Ledeni plato je, prema riječima Zorana Stevanovića, gradonačelnika Zvornika, poklon Gradske uprave svim građanima Zvornika i njihovim gostima.

Zvornik dobio klizalište
„Razmišljali smo kako da grad uljepšamo ove zime, ali da to prije svega bude korisno za sve naše građane. Odlučili smo da ne organizujemo novogodišnju proslavu na trgu, niti da kupujemo dodatne ukrase. Jelku smo prošle godine napravili uz podršku naših privrednika, tako da smo ulaganja u ovu oblast sveli na minimum. Cilj nam je bio da sredstva usmjerimo tako da od njih ima korist najveći broj građana,” rekao je Stevanović. “Cilj je da naši najmlađi sugrađani svoj zimski raspust provedu na što kvalitetniji i zdraviji način”, rekla je šefica kabineta gradonačelnika Zvornika Dragana Milošević.

Zvornik dobio klizalište
Ona je dodala da i kada počne drugo školsko polugodište, kako iz gradskih tako i iz područnih škola, djeca mogu u okviru fizičkog vaspitanja sa svojim nastavnicima da dolaze na ovo klizlište koje će biti instalirano do 1.marta ove godine. Rekreativno-sportski centar Zvornik gazduje klizalištem koje će biti otvoreno svakog dana od 10:00 do 22:00 časa. Za klizanje u trajanju od 50 minuta biće potrebno izdvojiti 2 КM. Ledeni plato je osvijetljen tako da će srednjoškolci i stariji sugrađani moći uživati i u noćnom klizanju.

Zvornik dobio klizalište

(Radio osvit)