Krivična prijava protiv devetnaestogodišnjaka zbog krađe motorne testere, elektro bušilice u Tabancima

Policija uhapsila lice koje je oštetilo aparate za gorivo na benzinskoj pumpi u Glumini
FOTO: Ilustracija

Krivična prijava podnesena je protiv devetnaestogodišnjaka iz Zvornika koji se sumnjiči da je pokrao električne bušilice, motorne testere i drugi alat iz pomoćnog objekta u Tabancima. Krađa u Tabancima dogodila se u prethodnom periodu, a policijski službenici su operativnim radom došli do osumnjičenog izvršioca.

Krivična prijava protiv devetnaestogodišnjaka zbog krađe motorne testere, elektro bušilice u Tabancima
FOTO: Ilustracija

Vrijednost ukradene robe iz Tabanaca procjenjuje se oko hiljadu i dvije stotine konvertibilnih maraka. Iz Policijske uprave su potvrdili da je krivična prijava podnesena protiv devetnaestogodišnjaka iz Zvornika. U nastavku prenosimo službenu informaciju Policijske uprave Zvornik povodom pronalska osumnjičenog za krađu mašina iz pomoćnog objekta u Tabancima:

Policijska stanica Kozluk, 06.02.2019. godine, podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica N.Đ. (2000) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Krađa“. Potvrdili su u svom navodu iz PU Zvornik.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

(Zvornicki.ba)