U Šekovićima privremeno oduzeta puška M48

Komšijska svađa dovela do pucanja iz vatrenog oružja
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, lišili su slobode lice R.M. (1949) iz Šekovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

U Šekovićima privremeno oduzeta puška M48
Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 02.04.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Milovanovići, opština Šekovići, lice R.M. pucalo iz vatrenog oružja. Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja, policijski službenici PS Šekovići su utvrdili da je 02.04.2019. godine, u mjestu Milovanovići, lice R.M. ispalilo hice iz puške M48, koju su policijski službenici uz potvrdu privremeno oduzeli a lice R.M. lišili slobode.

U Šekovićima privremeno oduzeta puška M48
O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.