Rukometaši Drine savladali ekipu Hercegovca iz Bileće u srijedu, sutra nastavak prvenstva

Rukometaši Drine odigrali su utakmicu 17. kola Prve lige protiv Hercegovca unaprijed, na molbu ekipe iz Bileće, koja je danas igrala i svoju utakmicu u Bijeljini, kako bi smanjili troškove putovanja.

Rukometaši Drine savladali ekipu Hercegovca iz Bileće u utakmci 17. kola

Gosti su doputovali sa samo osam igrača i to sa dosta podmlađenim sastavom. To je olakšalo posao domaćim rukometašima koji su slavili ubjedljivim rezultatom 46:28.

Rezultat nije nijednom dolazio u pitanje pa je trener Drine Milan Nedeljković, iskoristio priliku i dao šansu svim igračima sa klupe. Uz one iskusne, posebno su se istakli Drinini mladi igarči, od kojih su većina još uvijek pioniri, koji su pokazali veliki talenat te da se na njih mogu osloniti u budućnosti.

Najefikasniji na utakmici bio je Stefan Mijatović sa 10 golova. Šest je potigao Vukojičić, po četiri Spasojević i Stefanović, po tri Ivanović i Čvorić, a jedan Vidaković.

Pravo osvježenje bilo je gledati Drinine omladice i pionire koje trenira Danka Bosiočić. Svi su pokazali veliki talenat i smisao za igru. Po četiri gola postigli su nešto stariji Radovan Popović (2002. godište) i Nikola Bašić (2006). Ognjen Erkić (2004) postigao je dva gola, Ognjen Markanović (2004) je postigao takođe dva, a Viktor Petrović (2001) se jednom upisao u strijelce.

Drine će u nedjelju od 18 časova odigrati uakmicu 15. kola protiv ekipe Čelinca.

(Info birac)