U Milićima uhapšen maloljetnik zbog marihuane, vatrogasci lokalizovali požar

Hapšenje u Srebrenici zbog opojne droge
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, tri narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Evidentiran je jedan požar. Krivično djelo počinio je maloljetnik u Milićima, takođe u Milićima je evidentiran i jedan požar. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovim slučajevima naveli.

U Milićima uhapšen maloljetnik zbog marihuane, vatrogasci lokalizovali požar
FOTO: Arhiv

-Policijski službenici Policijske stanice Milići, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli su kod sedamnaestogodišnjaka, biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, koju su policijski službenici privremeno oduzeli. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno
Sarajevo. U toku je rad na dokumentovanju navedenog prekršaja.

-Policijskoj stanici Milići, 07.04.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Lukić Polje, opština Milići, došlo do požara na porodičnoj kući privatnog vlasništva. Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići su lokalizovali požar, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica. Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni.

Saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.