Savremeni radarski sistem “Dual” ponovo na području Policijske uprave Zvornik

0
Na podoručju Zvornika za 15 dana 467 prekršaja za prekoračenje brzine
FOTO: Ilustracija

Na području Zvornika vozači su danas kontrolisani savremenim radarskim sistemom “Dual”. Ovaj radarski sistem nasljednik je ranijeg radarskog sistema poznatog pod nazivom “Ramer”. Iz Policijske uprave Zvornik još uvijek nisu potvrdili, a ni saopštili bilo šta o trajanju posjete “Duala” na području Policijske uprave Zvornik.

Savremeni radarski sistem "Dual" ponovo na području Policijske uprave Zvornik
Ilustracija

Na području Zvornika “Dual” je gostovao u mjesecu martu. O rezultatima “Duala” na prostoru zvorničke regije tada su iz MUP-a RS saopštili:

Za vrijeme korišćenja navedenog uređaja na našem području, evidentirano je 489 prekršaja prekoračenja brzine kretanja. Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran savremenim radarskim sistemom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta.

Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima kada je u pitanju bezbjednost saobraćaja, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila. Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propisei vožnju prilagode uslovima i stanju puta, saopšteno je  početkmaprila iz MUP-a RS.

Pretpostavka je da će “Dual” ovaj put ostati na području Policijske uprave Zvornik do kraja mjeseca maja.

(Zvornicki.ba)