Drina dočekuje Slaviju, utakmica za prvo mjesto na tabeli Lige za opstanak

U trećem kolu lige za opstanak šampionata RS u Zvorniku će Drina dočekati tim Slavije iz Sarajeva. Ovo je i derbi Lige za opstanak jer su ova dva tima na čelu tabele, ali ujedno i bivši premijerligaši.

Drina dočekuju Slaviju, utakmica za prvo mjesto na tabeli Lige za opstanak

Drina je nakon dvije upisane pobjede u prva dva kola izbila na prvo mjeste tabele Lige za opstanak i tu želi opstati. Zbog ranije donešene odluke ovo će biti vjerovatno najzanimljivija borba za opstanak od kako postoji Prva liga RS jer iz društva prvoligaša sigurno ispada tri, vjerovatno četiri, a moguće i pet. Dosta zavisi od toga da li će Krupa i Zvijezda 09 sačuvati status premijerligaša.

Utakmica se igra danas u subotu od 16 sati i 30 minuta na gradskom stadionu u Zvorniku. Prema najavama iz gradske uprave Zvornik, stadion bi za koju godinu mogao biti izmješten iz centra grada Zvornik u prigradsko naselje Ulice.

Drina dočekuju Slaviju, utakmica za prvo mjesto na tabeli Lige za opstanak
Tabela Lige za opstanak nakon dva odigrana kola

Dođite danas i uživajte u fudbalu na gradskom stadionu dok još imate tu mogućnost i luksuz. Iz gradske uprave je samo najavljeno da će se najvjerovatnije krenuti u projekat izmještanja stadiona. Vjerovati je da će zbog nikakve reakcije Zvorničana, ljubitelja fudbala, bivših igrača Drine, današnje uprave, bivših uprava i svih onih koji se kunu u ljubav prema Drini, stvarno i doći do izmještanja stadiona. Pošto nikom do kluba i njegovog stadiona nije stalo onda je i  za očekivati da će Zvornik postati jedan od rijetkih gradova koji u svojoj gradskoj zoni neće imati fudbalski travnati teren, gradski stadion i Klub sa statusom premijerligaša.

(Zvornicki.ba)