Rukometaši Drine na 4 boda od Premijer lige BiH, rutinska pobjeda nad Kozarom (VIDEO)

0
Rukometaši Drine rutinski u Doboju do pobjede, Vukojičić brojao do 13 golova
Miljan Vukojičić vođa navale divova Drine

Rukometaši Drine savladali su u 19. kolu Prve lige RS ekipu Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice rezultatom 36:26 i još više se približili osvajanju titule prvaka RS i plasmana u Premijer ligu BiH. U praksi to znači da bi Drina u slučaju pobjede ili nerješenog rezultata u sljedećm kolu kod ekipe Kozare u Gradišci došla u poziciju da na domaćem terenu kolo prije kraja odlučuje o tituli i plasmanu u Premijer ligu BiH.

Rukometaši Drine na 4 boda od Premijer lige BiH, rutinska pobjeda nad Kozarom (VIDEO)
Miljan Vukojičić vođa navale divova Drine

Utakmica protiv tima Kozare mlijekoprodukt iz Dubice, osim na početku meča, kada je bilo 1:1 i 2:2, ostali tok utakmice bio je u znaku ekipe domaćina. Zahvaljujući efikasnosti Vukojičića i Hajdarevića već u 15 minutu bilo je 10:6 za Drinu, a do kraja prvog poluvremena pomenutom dvojcu pridružio se Spasojević pa se na odmor otišlo sa prednošću Drine od 16:12. U 36. minutu bilo je 22:15 što je bio nagovještaj sigurne pobjede Drine. Kada je u 50 minuti bilo 31:21 trener domaćih Milan Nedeljković dao je priliku mladim igračima Drine koji su je na najbolji način iskoristili i pokazali da se na njih može ozbiljno računati u budućnosti. To se odnosi na Popovića koji se dva puta upisao u strijelce, na Petrovića i Markanovića, a na simboličan način golom u posljednjim sekundama konačan rezultat je postavio najmlađi igrač Drine Nikola Bašić.

U ekipi Drine najefikasniji je bio Vukojičić sa 12 golova. Pet je postigao Hajdarević, po četiri Marković i Čvorić. Svoj doprinos sigurnoj igri i pobjedi Drine dali su i golmani Vlado Janković i Marko Govedarica.

U 20. kolu Drina gostuje ekipi Kozare iz Gradiške.

Pogledajte i video izvještaj sa utakmice kojeg su pripremili kolege sa portala Infobirac.net

D.Gajić, infobirac.net