Bez vozačke dozvole nepropisano parkirao motocikl sa tuđim tablicama i onda počeo bježati od policije

0
Bez vozačke dozvole nepropisano parkirao motocikl sa tuđim tablicama i onda počeo bježati od policije

Lišeno slobode lice koje se sumnjiči da je počinilo više prekršaja naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik. O zanimljivom hapšenju koje se juče dogodilo u Vlasenici detaljnije u saopštenju koje je pristiglo na adresu redakcije portala Zvornicki.ba:

Bez vozačke dozvole nepropisano parkirao motocikl  sa tuđim tablicama i onda počeo bježati od policije
Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 26.06.2019. godine oko 15,00 časova, lišili su slobode lice J.H. iz Srebrenice, koje se sumnjiči da je počinilo viševprekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja. Naime, policijski službenici PS Vlasenica su obavljajući redovne poslove i zadatke, u ulici Svetosavska, opština Vlasenica, uočili nepropisno parkiran motocikl marke „Honda”.

Daljim radom, pronađeno je lice J.H. koje je upravljalo navedenim motociklom. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili da lice J.H. u vozačkoj dozvoli nema upisanu kategoriju da može upravljati motociklom. Tom prilikom je utvrđeno da motocikl nije registrovan kao i da se na njemu nalaze nepripadajuće registarske
tablice.

Osumnjičeni se tom prilikom oglušio o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, nakon čega se motociklom udaljio sa lica mjesta, ali je ubrzo lišen slobode od strane policijskih službenika.

Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvronik.

(Zvornicki.ba)