Pronađeno beživotno tijelo mladića koji je dva dana ranije nestao u Drini kod Kozluka

0
Iz Drine izvučeno beživotno tijelo tridesetogodišnjaka
FOTO: Arhiv - Ilustracija

Iz Policijske uprave Zvornik je potvrđeno da je pronađeno beživotno tijelo ranije nestalog mladića iz mjesta Kozluk kod Zvornika. Portparol Policijske uprave Zvornik saopštio je da su oko 15 sati dobili prijavu da je pronađeno beživotno tijelo u rijeci Drini kod Kozluka.

Pronađeno beživotno tijelo mladića koji je dva dana ranije nestao u Drini kod Kozluka
FOTO: Arhiv – Ilustracija

Prema službenoj dužnosti na lice mjesta su izašli pripadnici Policijske uprave Zvornik i uz prisustvo doktora mrtvozornika utvrdili da je tijelo bez znakova života od ranije nestalog tridesetpetogodišnjeg mladića iz Kozluka čiji je nestanak prijavljen u srijedu 26.juna ove godine. Utvrđeno je da na beživotnom tijelu nema znakova nasilja.

Tužilac okrušnog tužilaštva iz Bijeljine obavio je uviđaj na licu mjesta, a nakon obdukcije biće poznati i tačan uzrok utapanja, saopšteno je iz Policijske upravi Zvornik.

Prema informacijama koje je prenijeo portal Infobirac.net pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice i Civilne zaštite iz Zvornika uz pomoć ronioca Bate Gajića izvukli su iz rijeke Drine tijelo 35-ogodišnjeg Ivana Nikolića koji se utopio u srijedu oko 16 časova.

Kako smo nezvanično saznali ronioci su tijelo nesretnog mladića pronašli dvadesetak metara od mjesta utapanja, nakon čega su ga pripadnici PVJ Zvornik izvukli na obalu.

Mladić se utopio u srijedu kada je sa društvom bio na kupanju na obalama Drine u Kozluku.

(Zvornicki.ba/Infobiracnet)