Pomozimo malom Aleksi da ima srećno djetinjstvo od danas aktivan humanitarni broj 1458

0
Za malog Aleksu aktiviran i humanitarni broj BH telecoma 090 291 045

Naša pomoć potrebna je petogodišnjem Aleksi Vasiću koji se već tri godine bori sa najtežim oblikom dijabetesa. Malom Aleksi dijabetes je otkriven aprila 2016. godine i tada je vrijednost glukoze iznosila 69,9. Od tada naš mali sugrađanin dnevno i do 15 puta mora da mjeri vrijednosti šećera u krvi, kako bi dobio neophodnu insulinsku dozu. Kako bi Aleksa mogao da ima normalno djetinjstvo potrebna mu je insulinska pumpa koja samostalno mjeri šećer u krvi i ubrizgava dovoljnu dozu insulina, čime se smanjuje rizik od ozbiljnih posljedica po zdravlje malog Alekse. Cijena insulinske pumpe je 30.000 KM, a taj iznos roditelji sami ne mogu da obezbijede.

Pomozimo malom Aleksi da ima srećno djetinjstvo od danas aktivan humanitarni broj 1458

Zvorničani su uvijek pomagali kada je neko u nevolji, nadamo se da ćete i sada zajednički pomoći malom Aleksi. Od danas, 1. jula , u akciju prikupljanja novčanih sredstava moći će da se uključe svi građani Republike Srpske koji pozovu broj 1458 i na taj način daruju 1 KM. Pored toga otvoren je i žiro račun za uplate kod Nove banke je: 5550068119169287, na ime oca malog Alekse, Vasić Aleksandra.

Nažalost sve češće su akcije kako bi se djeci spasio život ili kao u slučaju malog Alekse život učinio podnošljivim. Zamislite roditelje koji dnevno moraju svoje dijete da iglom ubodu svaki dan po 10 puta kako bi izmjerili količinu šećera.

Ukoliko želite da se djetinjstvo malom Aleksi iz Zvornika olakša pozoite humanitarni broj ili slijedite upute sa fotografije ispod.

mali aleksa vasic