U Jasenici pretukao šumara pa ga potom policija uhapsila

Prilikom sječe u šumi smrtno stradalo jedno lice
FOTO: Ilustracija

U toku jučerašnjeg dana dogodio se fizički napad na službeno lice u mjestu Jasenica kod Zvornika. Prema nezvaničnim informacijama mještanin Jasenice je pretukao šumara. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili:

U Jasenici pretukao šumara pa ga potom policija uhapsila

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, lišili su slobode lice inicijala S.M. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Naime, Policijskoj stanici Kozluk, 30.06.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Jasenica, grad Zvornik, lice S.M. upućivalo prijetnje a potom i fizički napalo radnika nadležnog šumskog gazdinstva.

Oštećeni se obratio u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Policijski službenici nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)