U Zvorniku ovog ljeta Riblja Čorba, Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Lexington Bend…

0
U Zvorniku ovog ljeta Riblja Čorba, Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Lexington Bend...

Nakon prošlogodišnjeg punoljetstva manifestacije “Zvorničko ljeto” i visoko postavljene ljestvice sa zvijezdama koje su uzele učešće, a među njima i Zdravko Čolić, ove godine će ljestvica pokušati zadržati na istom nivou.

U Zvorniku ovog ljeta Riblja Čorba, Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Lexington Bend...

Prema nezvaničnim informacijama u toku su pregovori sa nekoliko izvođača koji bi trebali uzeti učešće u ovogodišnjem “Zvorničkom ljetu”. Kako saznaje portal Zvornicki.ba pregovori su završeni i čeka se samo potvrda nastupa nekih od trenutno najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu.

Riblja Čorba trebala bi da otvori ovogodišnje “Zvorničko ljeto”, a manifestaciju bi trebao da zatvori najveći živi interpretator narodne muzike Halid Bešlić. Zvorničko ljeto ove godine bi svojim nastupima trebali uveličati i grupa Hari Mata Hari, kao i Leksington bend, dok sa ostalim izvođačima pregovori još uvijek traju i čekaju svoju potvrdu. Sve ove informacije su za sada nezvanične, ali je prema našem izvoru sve to dosta izvjesno.

Ako je ovo pripremljeno od Gradske uprave Zvornik ovogodišnjoj manifestaciji “Zvorničko ljeto” za 19.rođendan, šta se tek može očekivati kada manifestacije bude obilježavala dva desetljeća lijepo je zamišljati. Ove godine će Zvorničani na obali Drine ponovo uživati u spektaklu koji im se uveliko priprema. Do početka manifestacije je nekih mjesec dana, a do tada se pripremajte za ono što slijedi:

 

https://www.youtube.com/watch?v=n6Enri6qzOI

(Zvornicki.ba)