Pronađeno beživotno tijelo muške osobe na obali Drine

0
Iz Drine izvučeno beživotno tijelo tridesetogodišnjaka
FOTO: Arhiv - Ilustracija

Saopštenje o pronađenom beživotnom tijelu na obalama Drine u mjestu Šepak stiglo je iz Policijske uprave Zvornik. U saopštenju je navedeno:

Pronađeno beživotno tijelo muške osobe na obali Drine
FOTO: Arhiv – Ilustracija

Policijskoj stanici Kozluk, 04.07.2019. godine oko 20,10 časova, prijavljeno je da se na obali rijeke Drine, u mjestu Donji Šepak, grad Zvornik, nalazi beživotno tijelo muške osobe. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su izvršili uviđaj lica mjesta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i sve dalje mjere i radnje preduzimaće se po njegovim instrukcijama i nadzorom, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema informacijama od očevidaca u mjestu Donji Šepak koji su vidjeli beživotno tijelo muške osobe, najvjerovatnije se radi o jednom od nesretnih migranata koji je pokušao preći preko Drine.

Uobičajena procedura u ovakvim slučajevima kada su pronađena tijela utopljenih migranata jeste slijeđenje uputa Okružnog tužioca iz Bijeljine koje se uglavnom odnose na vršenje obdukcije kako bi se utvrdio uzrok smrti, a potom ukop tijela sve dok se ne jave srodnici.

(Zvornicki.ba)