Maloljetnik ranjen u mjestu Pobuđe kod Konjević Polja, smješten u zvorničku bolnicu

0
Pucao u centru Bijeljine, policije ga uhapsila u roku od 40 minuta
FOTO: Ilustracija

Sinoć se u mjestu Pobuđe kod Konjević Polja, opština Bratunac, dogodio pokušaj ubistva. Prema zvaničnim informacijama u pucnjavi je ranjeno maloljetno lice koje je zbrinuto u zvorničku bolnicu, kao i to da nije riječ o nacionalnoj netrpeljivosti pošto su oštećeni i osumnjičeni iste nacionalnosti. Prema nezvaničnim informacijama, onih koji su se zatekli u zvorničkoj bolnici prilikom prijema ranjenog maloljetnika, uočeno je da isti ima zadobijene rane na ruci. Uskoro će biti više informacija. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili sljedeće:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lice inicijala I.O. iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju. Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 12.7.2019. godine oko 22,40 časova, prijavljeno je da je u Dom zdravlja Bratunac, primljeno maloljetno lice koje je zadobilo tjelesne povrede koje su nastale usljed upotrebe vatrenog oružja.  Po prijavi su postupili policijski službenici PU Zvornik koji su utvrdili da je u mjestu Pobuđe, opština Bratunac, lice I.O. upotrebom vatrenog oružja nanijelo tjelesne povrede oštećenom, zbog čega je lišeno slobode. Povrijeđeno lice je prevezeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.     O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja krivičnog djela.
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lice inicijala I.O. iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju. Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 12.7.2019. godine oko 22,40 časova, prijavljeno je da je u Dom zdravlja Bratunac, primljeno maloljetno lice koje je zadobilo tjelesne povrede koje su nastale usljed upotrebe vatrenog oružja.

Po prijavi su postupili policijski službenici PU Zvornik koji su utvrdili da je u mjestu Pobuđe, opština Bratunac, lice I.O. upotrebom vatrenog oružja nanijelo tjelesne povrede oštećenom, zbog čega je lišeno slobode. Povrijeđeno lice je prevezeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja krivičnog djela, navedeno je u pristiglom saopštenju iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)