Na benzinskoj pumpi u Šepku trojica opljačkala čovjeka, ali ne i benzinsku pumpu

0
Brčaku kazna zbog lažne prijave drumskog razbojništva
FOTO: Ilustracija

Nakon dužeg vremenskog perioda, ponovo se na području dogodilo razbojništvo. Ovaj put dosta neuobičajeno za ovaj vid kriminala jer se krivično djelo odigralo na benzinskoj pumpi u mjestu Šepak, nedaleko od Međunarodnog graničnog prijelaza, a nije opljačkana benzinska pumpa. Žrtva razbojništva je muškarac kojem su lopovi oteli novac. U nastavku prenosimo saopštenje pristiglo iz Policijske uprave Zvornik.

Na benzinskoj pumpi u Šepku trojica opljačkala čovjeka, ali ne i benzinsku pumpu
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Кozluk, 22.7.2019. godine oko 08,40 časova, prijavljeno je da su na benzinskoj pumpi u mjestu Šepak, grad Zvornik, tri nepoznata maskirana lica uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja, od oštećenog otuđila određenu količinu novca.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela „Razbojništvo“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)