Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću, oduzeta oprema u Kozluku i Šepku

0
Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću, oduzeta oprema u Kozluku i Šepku

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče neovlašteno priređivanje igara na sreću na području Grada Zvornika. Neovlašteno priređivanje igara na sreću utvrđeno je putem automata za igre na sreću i opreme za elektronske igre u Kafe baru „UNO“ u Kozluku bb, Grad Zvornik od strane fizičkog lica A.J.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću, oduzeta oprema u Kozluku i Šepku
– Inspektori Republičke uprave za igre na sreću su privremeno oduzeli šest automata i opremu za elektronske igre, te će protiv lica A.J. koji je organizovao neovlašteno priređivanje igara na sreću, biti preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću – saopštila je Nedeljka Breberina, službenica za odnose sa javnošću u Republičkoj upravi za igre na sreću.

Navodi da su istog dana inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u automat klubu „BALKAN BET SPORT“, priređivača „DRAGIČEVIĆ KOMPANY“ d.o.o. Bijeljina, koji se nalazi na adresi Srednji Šepak bb, Grad Zvornik.

– I tom prilikom, inspektori su privremeno oduzeli predmete koji su služili za izvršenje prekršaja, te će protiv odgovornog lica, koji je priređivao igre na sreću suprotno odredbama Zakona o igrama na sreću, biti preduzete mjere i radnje propisane Zakonom – rekla je Breberina.

Navodi da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

(Srpskainfo)