Ubio petero, a potom i sebe, region zgrožen tragedijom u Zagrebu

0
Ubio petero, a potom i sebe, region zgrožen tragedijom u Zagrebu
FOTO: Ilustracija

Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je sinoć u novozagrebačkom naselju Kajzerica. Zagrebačka policija potvrdila je porukom u 4.10 minuta da je šesterostruki ubica počinio samoubistvo.

Ubio petero, a potom i sebe, region zgrožen tragedijom u Zagrebu
FOTO: Ilustracija

– Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo – napisali su iz policije.

Policija je potvrdila da je sinoć u 21:30 časova zaprimila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

Na mjestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba. Sumnja se na ubojstvo vatrenim oružjem, potvrđeno je Hini u policiji.
Kako doznaje Jutarnji list, ubijena je cijela jedna porodica, preživjelo je samo 7-mjesečno dijete. Vjeruje se da je motiv ljubomora.

Novinarima u Zagrebu se obratio i Marko Rašić, načelnik policije, koji je otkrio pol i starost poginulih osoba.

– Oko 21 i 30 zaprimili smo više dojava da je došlo do pucnjave. Dolaskom na mjesto događaja zatečeno je šest smrtno stradalih osoba. Radi se o dvojici muškaraca, tri žene i jednom djetetu rođenom 2009. godine. Jedno dijete je pronađeno koje je nepovrieđeno, radi se o bebi i zbrinuta je. Zadnja intervencija na ovoj adresi bila je 2011. godine, ali se taj događaj ne dovodi u svezu s ovim činom – rekao je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić.

(srpskainfo)