Halid Bešlić večeras zatvara “Zvorničko ljeto”, odličan koncert prethodne noći grupe Lejdi DI

0
Halid Bešlić večeras zatvara

Na „Zvorničkom ljetu 2019“, na programu pretposljednjeg dana, bio je večernji koncert benda „Lejdi Di“ iz Banjaluke. Ovaj bend postoji od 2007. godine, broji pet članova i sviraju domaći i strani pop-rok kao i autorske pjesme. Prisutna publika je uživala u muzičkim izvedbama, a večeras se očekuje pravi spektakl i najveća posjeta na koncertu Halida Bešlića.

Halid Bešlić večeras zatvara "Zvorničko ljeto", odličan koncert prethodne noći grupe Lejdi DI

Nastupom u Zvorniku oduševljeni su svi članovi grupe Lejdi DI, a pjevačica Dijana Josipović je prije početka koncerta rekla:

– Ono što će publika u Zvorniku čuti jesu pjesme Tine Tarner, Blondi, „Psihomodo popa“, „EКV-a“, „Riblje čorbe“, „Van goga“, „Bebi dol“ i druge. Šareno je, ali se može povezati sve u jednu priču. Кarakteriše nas sjajna energija, mnogo đuskanja i nekako sve pršti na sve strane i često uspijevamo da to prenesemo na publiku – rekla je pjevačica Dijana Josipović.

Ona je napomenula da je prezadovoljna tehničkom realizacijom koja je obezbijeđena na koncertu, što je, kako je istakla, njima kao izvođačima najbitnije. Obzirom da je dio života provela u Zvorniku, gdje joj i danas žive roditelji, Josipović je rekla da joj mnogo znači što nastupa na „Zvorničkom ljetu“, te da su joj emocije posebne, na ivici euforije i melanholije.

– Dobro je što se na manifestaciji izvođači žanrovski razlikuju, pa se razlikuje i publika i apsolutno može da se zadovolji svačiji ukus – istakla je Josipović.

I sve što je Josipović rekla, predstavljajući bend, pokazali su i na bini na gradskoj plaži u Zvorniku, gdje je publika imala priliku da uživa u njihovom nastupu, zajedno sa bendom pjevaju i igraju.

Prema nezvaničnim informacijama prethodne godine na koncertu Zdravka Čolića bilo je prisutno oko 20 hiljada posjetilaca, večeras na koncertu Halida Bešlića očekuje se približna posjeta. Večeras prisutni u Zvorniku očekuju nešto ovakvo:

U toku dana u Zvorniku se organizuje proslava Slave grada Sveta Petka i posjeta velikog broja pravoslavnih vjernika zvorničkim pravoslavnim hramovima. Sve će završiti lomljenjem slavskog kolača na platou ispred Kasine. Svi su pozvani i dobrodošli na ovaj vjerski događaj koji će se održati danas u centru Zvornika.

Halid Bešlić večeras zatvara "Zvorničko ljeto", odličan koncert prethodne noći grupe Lejdi DI

(Zvornicki.ba)