Večeras javno snimanje emisije i predstavljanje knjige “Vremeplov” Mirzeta Mustafića

0
Zvorničanin Mirzet Mustafić – Od advokata do urednika portala i muzičke radio emisije
FOTO: Mirzet Mustafić na snimanju radijske emisije "Vremeplov"

Emisija “Vremeplov”, autora Mirzeta Mustafića emituje se u programu radija Osvit, srijedom od 19h i subotom od 13h. Javno snimanje jubilarne 150 radio-emisije “Vremeplov” održaće se 10 avgusta u zvorničkom Domu omladine sa početkom u 19.30h.

Večeras javno snimanje emisije i predstavljanje knjige "Vremeplov" Mirzeta Mustafića

U okviru javnog snimanja, pripremljen je i muzicko-zabavni program kao i promocija knjige “Vremeplov”, autora Mirzeta Mustafić. Knjiga “Vremeplov” značajna je za zvorničane i ovu sredinu jer je ovo prva i za sada jedina knjiga ovakve vrste, koja obrađuje nastanak i razvoj rokenrola u Zvorniku, rekao je autor.

“Ovo će biti kruna mog rada vezana za radio emisije Vremeplov. Nastupiće pjesnici i muzičari koji će takođe uveličati program kao što su lokalna grupa 4 o Clock, Olivera i Petar Spremo,Vasilije Stefan Milošević i Zijad Tuhčić.

Večeras javno snimanje emisije i predstavljanje knjige "Vremeplov" Mirzeta Mustafića

Nakon snimanja emisije i promocije knjige, u foajeu Doma omladine biće otvorena izložba digitalne umjetničke fotografije Zijada Tuhčića”, rekao je za radio Osvit Mustafić. Još jedno iznenađenje pripremam, ali to planiram otkriti 10 avgusta publici. Takođe, koristim priliku da pozovem naše sugrađane da dodju na ovu svečanost i uveličaju je zajedno sa nama, riječi su autora emisije i knjige “Vremeplov”.

Izdavač knjige “Vremeplov” je “ASoglas “ izdavaštvo.