Sudar u Čelopeku, četvoro povrijeđeno, jednim vozilom upravljao državljanin Njemačake

0
Još jedan parkirani automobil je u toku noći oštećen od nepoznatog počinitelja ili više njih, ovaj događaj potvrdili su iz Policijske uprave Zvornik i o istom saopštili:
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica. Evidentiran je jedan požar. Saobraćajna nezgoda dogodila se u mjestu Čelopek kod Zvornika, a iz Policijske uprave Zvornik su o toj nezgodi saopštili:

Sudar u Čelopeku, četvoro povrijeđeno, jednim vozilom upravljao državljanin Njemačake
FOTO: Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Čelopek, grad Zvornik, 11.08.2019. godine oko 11,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali H.P. državljanin Savezne Republike Njemačke, koji je upravljao putničkim automobilom marke „BMW“ i P.S. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Citroen“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede su zadobila četiri lica, učesnik P.S. i tri lica koja su se nalazila u vozilu marke „BMW“. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)