Fudbalerke Drine na otvaranju Premijer lige BiH postigle gol i osvojile prvi bod (VIDEO)

0
Fudbalerke Drine na otvaranju Premijer lige BiH postigle gol i osvojile prvi bod (VIDEO)

Jedan od rijetkih zvorničkih klubova koji ove sezone nastupa u najelitnijem takmičenju, Premijer ligi BiH, ŽFK Drina odigrala je neriješeno pred svojim navijačima sa ekipom Širokog Brijega. Zvorničanke su na debiju u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u BiH pružile odličan otpor ekipi iz Širokog Brijega i pokazale da nisu slučajno došle do ovog ranga takmičenja.

Fudbalerke Drine na otvaranju Premijer lige BiH postigle gol i osvojile prvi bod (VIDEO)

Od samog početka gošće su bile ofanzivne pokazavši da su došle po bodove u Zvornik te su napravile nekoliko stopostotnih prilika, a samo zahvaljujući odličnoj Slađani Nikolić mreža Drine je ostala da miruje. Gošće su do vođstva, ipak, došle u 35. minutu kada je nakon kornera sa desne strane i dobrog centaršuta Marije Radoš odlično reagovala Musa i prevarila odbranu domaćih. Međutim, Zvorničanke su brzo odgovorile. U 38. minutu, nakon greške i poigravanja odbrane gostiju, jedna odbijena lopta u šesnaestercu dolazi do Nade Jovanović koja je odlično šutirala i matirala nemoćnu Josipu Radoš. Kako je to izgledalo ove subote u Zvorniku pogledajte uvideo prilog kolega sa portala Infobirac.net

U drugom poluvremenu viđena je ista slika kao i u prvom dijelu igre, gošće su prijetile, a Drinu je spasavala odlična Slađana Nikolić. Najbolju priliku za Drinu imala je Sanja Matić, ali je nije iskoristila te je rezultat ostao 1:1 čime su Zvorničanke u prvom meču u Premijer ligi postigle i pogodak i osvojile važan bod na domaćem terenu.

PREMIJER LIGA BiH

Drina – Široki Brijeg

1:1 (1:1)

DRINA: Nikolić, Vidović, Milošević, Janjić, Perić, Ivanovski, Matić, Đurić, Jovanović, Marković, Stankić. Na klupi su bile: Mihajlović, Stojkić, Filipović, Jović i Milutinović.

ŠIROKI BRIJEG: J. Radoš, Ćuk, Ljubić, Šaravanja, Musa, Mikulić, M. Radoš, Boban, Čepo, Hrkać, Lovrić. Na klupi su bile: Perić, Vuletić i Ćužić.

(infobirac.net)