Još jedan istorijski rezultat FK Drina Zvornik, ovaj put protiv Stakorine

0
Bundesliga u Njemačkoj kreće 30.aprila, fudbal u BiH krajem maja!?
Gradski stadion Zvornik,

Jeste li nekada čuli za  Stakorinu?  Ne to nije ništa vezano za štakore, to je ime fudbalskog kluba iz Čajniča. Pretpostavljamo da ste čuli za Čajniče, eh fudbalski klub Stakorina dolazi iz Čajniča i taj klub je na startu druge lige RS istok porazio nekadašnjeg premijerligaša FK Drina Zvornik.

Još jedan istorijski rezultat FK Drina Zvornik, ovaj put protiv Stakorine
Gradski stadion Zvornik,

Zasigurno je nakon ispadanja u treći rang države BiH, FK Drina porazom od Stakorine upisala još jedan istorijski rezultat. Zamislite grad Zvornik ima više od 50 hiljada stanovnika dok opština Čajniče nema ni pet hiljada, vjerovatno je budžet grada Zvornika predviđen za sport približan ukupnom godišnjem budžetu opštine Čajniče i pored svega navedenog fudbaleri Drine uspjeli su da upišu poraz u Čajniču od Stakorine, i što je još gore nikom ništa. Nema odgovornosti, nema reakcije nema akcije.

U prvom kolu Druge lige Republike Srpske, grupa Istok, Drina je poražena u Čajniču od ekipe Stakorine rezultatom 2:1. Jedini gol za Zvorničane postigao je Miloš Jokić iz jedanaesterca.

U narednom kolu Drina dočekuje Mladost iz Gacka.

Naravno u duhu tradicije današnje uprave FK Drina Zvornik nije održana press konferencija za medije prije početka prvenstva kako bi javnost znala kakvi su ciljevi FK Drina Zvornik, ko se priključio ekipi, ko je napustio, šta je sa ostavke predsjednika Jevtića koju je ponudio nakon istorijskog ispadanja iz prve lige RS.

Tako da možda je i poraz u Čajniču od Stakorine dio strategije današnje uprave i rukovodstva FK Drina Zvornik.

(Zvornicki.ba)