U Karakaju sudar automobila “Mercedes” i “Škoda”, troje povrijeđenih

0
U Karakaju sudar automobila
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i četiri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Tri lica su povrijeđena u sudaru koji se dogodio prethodnog dana u Karakaju u predvecečernjima časovima. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovoj nesreći saopštili:

U Karakaju sudar automobila "Mercedes" i "Škoda", troje povrijeđenih
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 12.08.2019. godine oko 19,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.V. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Mercedes“ i A.M.R. iz Osmaka, koja je upravljala putničkim automobilom marke „Škoda“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede su zadobila oba učesnika kao i lice M.V. koje se nalazilo u putničkom
automobilu marke „Mercedes“. Povrijeđena lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.