Pljačkao zlataru u Loznici, kada je krenuo bježati sa ukradenim naletio na policajce u civilu

0
Opljačkana kaldionica u centru Loznice
FOTO: Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo, mladić iz Bora, predat je lozničkim policajcima, koji će ga, posle kriminalističe obrade, odvesti kod dežurnog tužioca. U četvrtak 15.augusta ovaj događaj se dogodio u sred bijela dana.

Pljačkao zlataru u Loznici, kada je krenuo bježati sa ukradenim naletio na policajce u civilu
FOTO: Ilustracija

 

U zlataru koja je u strogom centru Loznice, u aneksu Robne kuće „Jadar“, nekoliko metara od glavnog kružnog toka, u četvrak kasno po podne, ušao je mladić, interesovao se za ogrlicu, koja je vredna oko 500 evra i u jednom trenutku, zgrabio je i pobegao iz radnje.

Šokirani vlasnik i njegovo supruga, koji još nisu došli sebi od pljačke kada im je odneto nakita u vrednosti od oko 110 hiljada evra, izašli su napolje i srećom preko puta njih bili su policajci u civilu iz susednog Malog Zvornika.

– Policajci iz komšiluka samo su pitali da je mladić istrčao iz njihove radnje i krenuli su za njim – priča vidno uzbuđen Milenko. – Uspeli su da ga stignu kod Autobuske stanice u Loznici, koja je udaljena nekoliko storina metara od mesta pljačke.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je iz Bora, predat je lozničkim policajcima, koji će ga, posle kriminalističe obrade, odvesti kod dežurnog tužioca….

(infolo)