Biciklista iz Srbije pronađen teško povrijeđen u Branjevu

0
Biciklista iz Srbije pronađen teško povrijeđen u Branjevu
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lice dogodila se u mjestu Branjevu. Ova nezgoda je više nego neuobičajena jer se radi o povrijeđenom biicklisti strane države. Biciklista je pronađen povrijeđen u Branjevu, odmah je prebačen u zvorničku bolnicu. Naknadno je utvrđeno da pronađeni biciklista u krvi posjeduje ogromne količine alkohola te da se povrijedio nakon što je se sam srušio s bicikla, to jeste nije bilo drugih učesnika u saobraćaju koji su mu nanijeli povrede. Iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Biciklista iz Srbije pronađen teško povrijeđen u Branjevu
FOTO: Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Branjevo, grad Zvornik, 21.08.2019. godine oko 17,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao biciklista M.T. iz Republike Srbije, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 2,18 g/kg alkohola u organizmu. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)