Muzička škola i grad Zvornik dobijaju novi plato uz podršku ambasade Bugarske

0
Muzička škola i grad Zvornik dobijaju novi plato

Postavljanjem ograde, oko platoa ispred Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“ ozvaničen je početak radova na rekonstrukciji ovog dijela grada. Prema riječima direktorice škole Dijane Zekanović vrijednost radova je 150 hiljada KM, od čega je 50 hiljada donacija Ambasade Bugarske u BiH-a, a ostatak sredstava će obezbjediti Gradska uprava.

Muzička škola i grad Zvornik dobijaju novi plato

„Drago nam je što su radovi počeli, jer uređenjem ovog prostora ne samo škola, već svi naši sugrađani će dobiti još jedno divno uređeno mjesto u našem gradu, rekla je za radio Osvit direktorica Dijana Zekanović. Ona je dodala da veliku zahvalnost duguju Gradskoj upravi, koja je prepoznala značaj uređenje ovog plato-a.

1

Mi ćemo se truditi da na ovom mjestu,  što češće priređujemo različite koncerte, u kojima će moći uživati naši sugrađani budući da će na platou biti postavljene i klupe, rekla je Zekanović. U budućnosti u našem platou, moći će svi da uživaju, bilo da se organizuju ili ne neka događanja, i mislim da će postati omiljeni kutak za sve mlade, ali i naše starije sugrađane. Radovi neće uticati na izvođenje nastave u  Osnovnoj muzičkoj školi jer postoje dva ulaza u sam školski objekat. Zekanovićeva je rekla da je ove godine u školu upisano 30 novih učenika, tako da će nastavu i ove godine pohađati 260 učenika, koji će izučavati sedam instrumenta.

(Osvit)